Portfolio

PRODAVAM PARCELI

  XERAKOVO Продава два парцела-750м2 и 503м2 на 10км от Метро 2 равен терен на 300м от магистралата и автобусна спирка.    CENA>>> 75000 EURO... GSM :0886-953-026

Photo Gallery: PRODAVA-PARCELI

PISHETE NI TUK : PRODAVA-PARCELI

Не са намерени никакви материали.

Да се вложи нов материал